Skip to main content
Trustpilot reviews
+10,000 customers worldwide!
Active in 158 countries
Graydon Financially Healthy Award
We buy your stock.

Immediately do one

free taxation

2ᵉ keus of misproducties

U heeft een partij goederen met een (productie)foutje. Het kan niet meer via de normale weg worden verkocht. Maar toch zult u ervan af moeten komen, want u kunt er niets meer mee. Neem snel contact op! Opkoper Zerostock komt graag langs voor een waardebepaling van uw overtollige goederen. Uiteraard helemaal gratis en volledig vrijblijvend. Maak een afspraak, binnen of buiten winkeltijden.

Een productiefout kan altijd ontstaan, maar wij als opkopers van Zerostock weten daar wel raad mee. Vaak gaat het hier om hele partijen waarbij een productiefout is opgetreden, dit is geen probleem want wij als opkopers van Zerostock houden van partijhandel. Ook is het geen probleem voor ons als opkopers als het hele containers zijn waarbij productiefouten hebben plaatsgevonden. Want wij als opkopers doen ook aan containers opkopen. Welke Bij welke goederen een productiefout is opgetreden maar in principe niet zoveel uit, wanneer de prijs goed is en zodra we iets met het product kunnen, zullen wij het van u opkopen.